"Het Racingchalet"-Het alternatieve Racing Mechelen forum.
RegistrerenZoekenFAQGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen
Forumregels

 
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    "Het Racingchalet"-Het alternatieve Racing Mechelen forum. Forumindex » Registreren+forumregels Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Forumregels
Auteur Bericht
Ads


Ads

Vr 23 Mrt, 2018 06:08:02
Het Racingchalet
Site-Admin
Site-Admin


Geregistreerd op: 10 Aug 2006
Berichten: 30

Bericht Forumregels Reageren met citaat
Hoi Allemaal,

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent verbannen* worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mailadres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Op het forum gelden de normale fatsoensregels. Dit zijn normen en waarden die bij de meeste bekend moeten zijn. Slecht/afwijkend gedrag ten opzichte van andere leden kan in extreme gevallen tot een definitieve ban lijden.

Tips bij gebruik van het forum:

-Respecteer de acties van de admins en moderators. Doen zij echt iets verkeerds in jouw ogen laat dit dan weten via een PB (Privé Bericht).

-Toon respect voor andere leden en hun berichten. Niet iedereen heeft hetzelfde IQ en is even oud, houd daar dus rekening mee. Ook de kwaliteit van berichten kan verschillen. De kwaliteit is belangrijker dan de kwantiteit.

-Discussies zijn toegestaan, maar houd het wel fatsoenlijk.

-Humor is in alle vormen en overal toegestaan, zolang topics of forums niet vervuild worden. .

-Probeer berichten zo veel mogelijk in één post te houden.

-Het is verboden te flooden of te spammen.

-Voordat je een bericht post, gebruik dan eerst de zoekfunctie. Dit voorkomt vaak dubbele posts en dezelfde vragen.

-Als je informatie geeft, probeer dan zoveel mogelijk objectieve informatie te geven, hier is namelijk iedereen bij gebaat. Als je iets niet zeker weet, vertel het dan ook niet. Je kunt foto’s toevoegen om iets duidelijk te maken of links geven als het topic er beter van wordt.

-Gebruik de PB-functie als je iemand persoonlijk wilt benaderen.

-Zorg met z’n allen voor een gezellig forum. (Informatie staat voorop!)

-Gebruik van goed Nederlands is vereist. (Zo goed mogelijk bedoelen we.) Hieronder verstaan wij ook het plaatsen van leestekens.

-Houd je kleding aan tijdens het bezoeken van ons forum. Mr. Green

-De admins zullen NOOIT zonder enige reden of motivatie andermans Privé Berichten doorkijken. Als er sprake is van (herhaaldelijk) ernstige gevallen, zoals racisme, discriminatie of bedreiging zullen wij wel actie ondernemen. Soms kan dit dus inhouden dat Privé Berichten worden bekeken. We vragen hier eerst toestemming voor aan de desbetreffende persoon, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.
Wij hopen op Uw begrip en het is uiteindelijk voor Uw bestwil.


*Banbeheer:
De mods mogen een warning geven als zij vinden dat de gebruiker over de schreef gaat.
Een ban geven we pas na overleg tussen al de mods.(stemming(meerderheid wint) indien we niet overeenkomen)
1) 1ste warning
2) 2de warning
3) ban 3 dagen
4) ban 1 week
5) ban 1 maand
6) Life-sentence


Grtzzz Het Racingchalet

Zo 15 Okt, 2006 15:43:45 Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:    
Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    "Het Racingchalet"-Het alternatieve Racing Mechelen forum. Forumindex » Registreren+forumregels Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar: 
Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.Vertaling door Lennart Goosens.

Abuse - Report Abuse - TOS & Privacy.
Powered by forumup.be gratis forum, maak/open eigen forum! Created by Hyarbor & Qooqoa
Perm ICRA - Auto ICRA

Page generation time: 0.302